sjukling

JAAAAAAAAAAAAAa..... jag har väl gått och blivit lite sjuk nu då då. Men jag ska då inte gnälla. Jag är inte nyopererad och inte är jag allergisk mot morfin ..vad jag vet... som vissa andra är. Hoppas att du kryar på dig snabbt vännen....
Den här veckan skulle det ju hända en massa saker i hemmet hade jag tänkt. Men så blir det ju inte nu då. Jag ligger bara mest och ojjar mig.
Har tömt kameran på lite bilder och hittade från Raggarfesten... håll till godo!

Adam kostymerad och redo för fest!      baren är öppen!     party prinsessor...

Mot lördags äventyr...

JA, då var raggar festen i Borlänge avklarad då! Gud så kul vi hade det! Tin och hennes familj är helt otroliga på att ställa i ordning ett riktigt kalas. Jag kommer att vara en ständig gäst åren framöver. Det är helt klart!! Absolut!
Det enda som jag kanske kan gnälla över är väl över min man. Han glömde nämligen att sätta på värmen i husvagnen. Det var RIKTIGT jävla kallt att sova den natten kan jag säga.... men annars var allt underbart roligt. Jonny vann t om kostym tävlingen. inte för att jag tyckte att han klätt ut sig bäst men ... han fick väl sympati röster!

Nu till helgen så ska vi ha en rök fest. Detta är en helt ny påhittat grej och ingen trendig inne grej som finns i alla tidningar. Det är visst dags att sluta röka och vi är några tjejer som enats om att fimpa. Ett fimpnings försök i alla fall. Så¨på lördag har vi rök fest. Vi ska röka så mycket vi bara kan och sen är det fimpat på obestämd tid... för hoppningsvis för resten av vårt liv. Och då.... så passande för en riktig fest så råkar det vara hård rocks kväll på cafeet också.. tråkigt....
Just nu tycker jag att det är väldigt långt till lördag......

Har även registrerat mig på en stegräknar sida. Jag tänkte promenera till Dorotea.... får väl se om jag lyckas.

VILA nu.....

Mot raggarfesten...

Nu börjar det dra ihop sig fö nästa fest. Raggarfesten i Borlänge. 50- 60 tals fest. Jag ska jobba till 12 på lördag och sen sticker vi till Borlänge till min lilla Tin. Och det ska bli så roligt!!!! Ser mest fram emot att få träffa Tin lite mer än bara över en kopp kaffe. Det är alldeles för långt mellan träffarna. När vi kommer dit så blir det tipspromenad och sen mat och live underhållning och baren är öppen hela natten! Jag har spanat runt lite på nätet för att försöka hitta någon fin frisyr coh kikat runt lite på kläder. Jag är lessen.... men jag har inget prickigt och klänning vägrar jag så klart! Jonny och Adam blir det nog lättast att hitta kläder till skulle jag tro. Men jag..... det enda jag har hittat är frisyren som jag ska ha... kolla in!

En riktigt snygg frilla!! Resten lämnar jag åt morgondagen... Nu ska jag gå och tupera håret och se om jag kan få något skatbo där uppe!! Om någon vänlig själ har några andra ideer till festen så får ni gärna lämna en kommentar!!
Önskar ibland att jag hade en egen stylist i garderoben..... och nu när jag tänker på det så vill jag nog ha en egen kock... privat tränare.... livs coach...nanny....dj..... och så stor garderob har jag väl ändå inte.... suck ja!

MARRIED

Vilket bröllop!!! Nu har helgen gått och bröllopet avklarat. Bruden var vackrare än någonsin och brudgummen grät som en fjolla.... men det är samiskt att göra det och det hedrar vi honom för!! Har haft en toppen helg och vädrets makter gav med sig någorlunda. Brudparet kunde lämna kyrkan i en ner cabbad Mercury i alla fall... festen och middagen var underbar och jag klarade av min roll som toasmaster... i alla fall någorlunda. Jag grät som en gris när jag skulle krama bruden farväl för denna gång men det är ju så med sina närmsta vänner... dom är alltid för långt bort!! Skål för brudparet och Stort lycka till. ....


Jag och min vackra vän.... puss på dig..

Rostmästaren

Här sitter jag och rostar... toastmaster alltså... fy så jobbigt att få till något bra tal. Men nu tror jag att jag är klar...
Håller som bäst på med att skriva ut festprogram och vika och klistra och häfta dom.... det är mycket nu. Innan jag lägger mig ikväll ska jag vara klar med dom coh jag ska ha packat inför resan och kollat dekorationerna till bilen och göra klart mina smycken. Det blir säkert jätte lätt allt detta på en kväll när klockan redan är halv tio. Men jag ska inte gnälla! Jag är ju inte den som behöver stå framme i kyrkan framför prästen och säga JA till min fjolla till karl som står och gråter... det är pernilla som får göra det!! hahahahahaha.....

Jobbade ikväll och såg på jobbet Allsång på skansen... final ikväll. Gud så tråkigt program det är. Som tur var så dök ju Robert Gustavsson upp och gjorde en Tony Rickardsson... och en Tony Irving.... SÅ ROLIGT så det fick vara värt att plågas en timme för dom futtiga tre minutrarna.

Skriver ut ..... måste klistra... ses.

Efter semestern...

Hej igen!!
Jag har nu haft min semester och har haft alldeles för mycket att göra för att kunna sitta här och slita.... men nu är jag tillbaka och har t om jobbat en vecka redan. Semestern har varit rolig och vi har verkligen tagit vara på varje dag. Vissa dagar gör man mycket och vissa dagar inget... precis som en semester ska vara. Har varit barnvakt till systersonen Sammy och vi har varit uppe i norr och jag har väl tillbringat två veckor med mamma och pappa. Allt har varit bra och t om vädret har varit helt ok. Jag har lyckats pricka in solen de flesta dagar.

Bröllopet kryper närmare och snart är min lilla pernilla en fru! Jag har bråda dagar just nu kan jag lova. Jag håller på att fixa allt som behöver göras klart nu innan bröllopet. Bläcket i skrivaren har tagit slut och limtuben är tömd så just nu kan jag inte göra så mycket mer... därför är jag här och uppdaterar.
Härnäst efter bröllopet så väntas det 50-60 tals fest i Borlänge. Vi drar dit med husvagnen och det ska bli så kul!!
Jag ser sen fram emot hösten då allt trappas ner och det inte är så förbaskat många bollar i luften samtidigt.

Ska nog ta och beställa lite bläck nu...

Seeeesss...

RSS 2.0