Miss Norrland bloggar?

Kan det vara möjligt att jag ska försöka mig på denna otroligt tidskrävande sak som att blogga?? TJa.... jag gör väl ett försök. Hoppas att alla mina aktiva läsare av min blogg har hittat även hit!! :)

Få se... snabb uppdatering. Har haft 30 års kalas nu i flera veckor. Adam är väldigt arg på mig som fyller år så hemskt många dagar. Han ska minsann ha födelsedag varje dag i sommar så det blir rättvist! Rolig kille den där Adam. Precis som om inte han har födelsedag jämt då... bortskämd som han blir! Påsken har kommit och gått och mamma med den. Hon tog bussen hem till Norrland idag igen. Hon hade nog väldigt trevligt här. Först var Sammy sjuk och han struntade fullkomligt i att ta med sig sjukan hem till göteborg utan sjukan gick som en stafett pinne till familjen. Adam blev sjuk och sen Jonny... sen mamma och nu är det min tur. Gud så kul!! Så igår fick jag lov att gå hem från jobbet och idag är jag hemma från jobb med. Huvudet spränger och snoren rinner. Kan lugnt säga att jag känner mig toppen fräsch!! Fast efter den hemska halsflussen jag hade i november så är det här ingenting!!!! Den halsflussen var fan det värsta jag varit med om......aldrig mer.... *hålla tumme*

På onsdag är det dags för jobb igen och så jävlar ska jag vara ¨på benen igen. Har inte råd att vara hemma så mycket. Jonny har varit sjuk från sitt jobb med så nästa månad blir det säkert roligt. Idag är det bara mys som gäller. Adam var ju vaken redan kl 4 i morse. Han hade lovat att väcka mormor innan hon skulle iväg med bussen och han var säkert nervös att han skulle missa det så han var vaken till och från ända fram till 6 tiden. ..... då väckte han mormor och så gick han i säng igen... en stund!MÅSTEN FÖR KVÄLLEN:

 se på Wallander
äta upp allt sablans påsk godis.... inget kvar till veckan...
Dricka påskmust....


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0