till tomten

dags att skriva önskelistor till tomten nu alla barn..... 
min önskelista är kort i år.
Det enda jag vill ha i jul.....
är ett sabla minneskort som funkar!!! phonehouse ska få på käften....

Snart bär det iväg mot Borlänge och sista klapparna ska handlas. Jag har väl klart för mig redan vad jag ska köpa men det ska väl inhandlas också... Det roliga kommer sen. Att slå in julklapparna.... det är skit kul! Jag hade lugnt kunnat jobba som paket inslagare på någon butik.....eller nä..... kunderna har så bråttom och mina vackra paket måste få växa fram.... hahaha...

Har julstädat sonens rum idag och fort var det gjort när man kan typ slänga allt i en säck och gömma undan. Men nu så är det tomtar framme, åtminstonde hos honom. Ska ta resten av huset i morgon.... den som har lite för sig kan alltid komma och hjälpa till!


Fryser!!

Ja nu är det äntligen dags att börja pilla på med julen. Har börjat med gardiner och grejer och bränner julskivor och skriver julklapps listor och funderar på pepparkakshus och alla kakor som ska bakas. Detta blir nog bra bara jag sorterar upp lite och tar en sak i taget men just nu snurrar allt runt.

Jag fryser som en besatt. Klär på mig i massor och svettas sen ihjäl... tar av mig... och fryser. Tror att vintern är här. När jag fryser om min nästipp så vet jag att det är dags att värma lite glögg... eller varm choklad. brrrr..........dags för choklad...


norrland gillar larz kristerz???

Alltså dettta blir ett uttalande som jag kanske inte alls har några belägg för men jag går lite på känsla. Jag känner i alla fall minst 20 personer i Dorotea som röstar påLK (och det är ju nästann hela Dorotea) men jag har aktivt tjatat coh tjatat så inga vänner vill väl veta av mig nu. Som vanligt när man kommer hem så ska man hinna träffa alla vänner och prata ltie om vad som hänt sen sist. Jag börjar alltid med; röstar du på LK då?? Fina vänner har jag för alla har dom röstat minst en gång på älvdalens härligaste dansband. På lördag blir det dock väldigt jobbigt att ta sig vidare. Dalarnas och Älvdalens hjärta må vara stort men den jämtländska stålviljan blir svår att tas med. Jannez ( bra band har z på slutet!!) som kommer från Östersund har hela Jämtland och säkert stora delar av Västerbotten med sig, om nu inte jag kan göra någon ändring på det....Jag hoppas på att dom får skit låtar och att större delen av Jämtland sitter i sina jaktstugor och dricker alldeles för mycket ur sin dunk med skogsvatten så att dom glömmer rösta......
Om inte annat så vräker det ner snö här och då kanske telefon ledninarna brakar i hop och ingen kommer fram för att kunna rösta på Jannez. ..... va fan...mirakel händer väl!!

Idg kommer mina pojkar hit också. Dom är på väg redan. Adam längtar efter mamma för pappa gjorde köttsopp igår och det ville då inte Adam äta.... och så har ju pappa skaffat en ny hund som Adam längtar efter.... mamma var det inet så noga med. :)
Idag är det massor att göra. Det ska vara ett stort kalas i morgon med många av Jonnys släktingar. Det ska bli jätte kul men idag känns festen långt bort för det är så mycket som ska fixas......lika bra att börja nu!!

Larz-Kristerz vidare ikväll?

Jag kommer så klart att göra mitt yttersta för att Larz-Kristerz återigen får stå segrande i dansbandskampens deltävling ikväll!!! Vad vore jag annars? Inte älvdaling i alla fall. Och det är jag väl ändå numera antar jag.... hoppas jag...
Kul om dom tog sig ända till finalen. Det hade ju varit helt underbart om det blev så!! Jag håller alla tummar och röstar så jag snart bara har råd att äta gröt och dricka folköl varje lördag kväll framför tvn.

Annars så har jobb veckan varit intensiv och långt ifrån klar. Skickar en liten tanke till stackars Ärtan som är helt solo ikväll! Men den tanken var liten......
Har hjälpt Adam med fars dags present idag också. Det är pappas dag i morgon occh det måste ju såklart firas. Adam har filat på ett kort hela dagen och äntligen blivit klar. Nu ska vi bara slå in en liten present också så är det klart sen. Adam ska väl fixa frukost till pappa i morgon också men jag vet nog vem som snällt och fint får kliva upp och hjälpa honom med det..... moi!

Adam frågade något jätte kul ikväll!!

-Mamma, om man är kär måste man ha samma ögonfärg som den man är kär i?
.......................................var kommer allt i från.................................. hahahahah

och sen fortsatte han diskussionen...

- Mamma, om jag hade haft gröna ögon. Hade jag sett allt i grönt då?
............................undrar vems gener vi fört vidare egentligen............

och avslutningsvis.....

Mamma, ser leoparden bra på natten? Ser dom bra, lite bra eller lagom bra?
..................................jag ger upp.........................

halloween.....

Vilken helg.... Halloween var jätterolig som vanligt förutom vissa missöden som inträffade vid midnatt på hotellets parkering.... Men men.... efter lite luft och vatten så var jag i gång igen och återvände till kalaset och behövde inte ner på någon sjukstuga och andas i någon syrgasmask. Toppen!! Jag har knäppt lite bilder som jag lägger in sen någon annan dag... inte nu. Men lördagen var helt hysterisk. Vi drack "avloppsrör", en frukansvärt läskig drink som ser värre ut än den smakar. Jag var djävul, Hillan var djävul, Susanne var sussanne och jonny var jonny och pernilla var en ängel...
Maggan var en variant på dracula (vilket hon äntligen ärades med ett pris till sist) Grattis Maggan!
Vi söp bort både pengar och peruker och möjligtvis en och en annan hjärncell men roligt var det! Det liksom känns att man är i Dorotea när man börjar kvällen med att bevittna minst ett slagsmål, möter någon tjej som gråter hysteriskt och får syn på en karl som knappt har kläder på sig och står och spyr i en husknut! Då vet man att man är hemma!!!! hahaha....Vi var på fest hemma hos Maggan och Lelle. Träffade nytt folk, gamla vänner och människor som jag glömt bort att dom fanns ;) Super duper kvälll..... förutom missödet på parkeringen på hotellet då..... hrmmmmm..

Jag träffade bara roligt folk och inte en enda djävel som bara kommer fram och hälsar för att vara artig... tack för det!

Hela helgen har dock gått i vattnets tecken. Först när vi kom hem till mamma så får vi veta att vi inte får dricka vattnet i kranarna för att det är coli bakterier i det. Ok, inte så big deal. Det går ju att köpa drickvänligt vatten. Lagom till lördag eftermiddag så ringer hillan i panik och säger att hon och vi har vatten läcka och att vattnet ska stängas av och ska inte lagas förrän på måndag. Hela familjen Nilsson plus Pilla springer omkring och fyller vatten i alla hinkar och backar vi kan hitta.... till slut så kom budet att vattnet inte skulle försvinna förrän på söndag kväll. Så vi kunde i alla fall duscha och byta om och vara bakis till kl nio på söndag kväll....... det första jag gjorde när jag kom tillbaka till min egen koja var att ta en dusch och dricka ett stort glas KRANVATTEN!!!!

Tack alla vänner och alla andra som gjorde att helgen ändå gick så himla bra. Alltid roligt att träffas och nu dröjer det bara två veckor innan det är dags igen!!!!

RSS 2.0