Pysslandet

.............................just nu.........................
Allt står stilla just nu känns det som. Jag får väl massor gjort egentligen men inget som får mig att vilja jubla högt.
Jag får alltid lite panik på hösten. Ungefär som getingarna. Man kommer på att det inte är så mycket kvar och hattar fram och tillbaka och stressar upp sig över ingenting. Jag blir rastlös och dryg att umgås med när det är höst. Så jag stänger in mig i mitt lilla hobby rum och skapar. Det blir inget riktigt färdigt för jag är lika rastlös där. Jag syr lite på ett får, fixar lite skägg på en tomte, virkar lite, repar upp, målar lite, klipper och funderar.

Och lite panik känslor kommer över mig och då stirrar jag bestämt ner i pyssel lådorna och distraherar mig så gott det går....

SUCK!


Hos mig är det jul!

Bara så ni vet så är det jul hos mig nu... tomtar och hjärtan och änglar.. t om en liten julemus....
God Jul!


Nu börjar hösten!

Nu är motor festivalen över för denna gång och det är även nu det brukar vara slut på sommaren. Men idag vill solen skina i alla fall och värma så jag får väl se till att hålla mig ute då.
Mina små tildor och dalahästar och sniglar och får kan få vänta en dag till innan jag tar itu med dom.
Förhoppningsvis så fyller jag hela hösten med pyssel nu framöver!!!!
I torsdags fick jag två till tilda böcker så nu ska det skapas och skapas.....

Men idag skiner solen så jag går ut!!

Motorfestivalen 2010

Idag är det invigning av årets motor och musik festival.
Men det börjde väl egentligen redan i söndags och i natt tror jag att alla ynglingar trodde att det var dragracing här på vår nyasfalterade väg. Det är hemskt roligt att bränna däck på nylagd asfalt tydligen. Så roligt så man inte kan låta bli att stanna framför en nersläckt villa och bara börja varva och blåryka. Underbart!!!
Så  i natt har jag drömt om bränt gummi!!!

Idag anländer alla våra gäster också och hela huset blir fullt av trevligt folk. Hela gården t om för alla fick minsann inte plats i huset. Tur att man äger en sommarstuga på  hjul!!

Så nu laddar jag upp med mat och fest och skratt och kommer inte att prioritera bloggen nå vidare mycket.
Vi ses där ute bland blåröken och gummi lukten, bland blanka stora fenor och rock n roll musik!!!


Motor och musik

Nu är veckan här och snart går årets motor och musik av stapeln!!!
Jag laddar och planerar och fixar och donar bäst jag kan....
hoppas vi ses i vimlet!!!Ni hittar mig troligtvis i denna svarta skapelse....

Pride festivalen i Älvdalen

Jag trodde att Pride hade kommit till Älvdalen när jag hittade denna bänk utanför salem häromdan...Men några dagar efter så var det nån som målat över allt det färgglada....
så då var Älvdalen lika grått och trist igen då..... SUCK!


Pysslat!

Har glömt av att visa lite bilder här på saker som har blivit pysslat under sommaren. Det händer ju inte så mycket på den fronten eftersom det är sommar men litegrann håller jag på i alla fall...Den fina grodan som Adam genast gjorde till sin. Var bara att skicka den upp till hans rum och sen var den försvunnen...


En liten trädgårds snigel passade väl bra att ha framme under sommaren.
Blev lite tofsig runt öronen bara men det ska ju inte vara perfekt när det är hemma gjort...


Sydde en liten festväska av mina gamla jeans och sen satte jag blått
foder i den med vita stjärnor på...Och jag vet åtminstone en person som vill roffa åt sig den här skapelsen!
Pilla, jag är ledsen men tyget räckte bara till en väska....och den är verkligen
jättefräck!
Har t om "my own tags"....  :)


Tygbiten räckte faktiskt till en liten kameraväska också....
och nu vill ni kanske se bilder på mitt julpyssel också... men nä...
Det får ni allt vänta lite på!!


Julpysslar

Ja, jag vet!!!
Det borde vara förbjudet men det är ju faktiskt så att om man ska hinna få ihop lite julpyssel till jul så måste man börja nån gång. Varför inte nu`??
Igår på min enda lediga dag denna vecka så sydde jag två små söta tomtenissor.
Jag har börjat på en snögubbe...
Och jag har även börjat sticka på ett par benvärmare.
Idag har jag varit hem till en arbetskollega och kikat på hennes loppis.
Herregud varför har inte jag tid och lust med sånt?? Fy vad saker det finns att sälja här!!
Jag hittade ett Star Wars skepp till Adam för enbart 10 kr. Det var nog dagens bästa fynd.
Eller så var det den stora superhjälten " Buzz Lightyear" från filmen Toystory. Det var också en höjdare.
Gissa vem som kommer att bli kallad världens bästa mamma i morgon bitti??? hahahah....

Just nu letar jag efter jultyger till mina dockor och nissar och snögubbar. Om det är nån som har nån gammal gardin som dom vill bli av med så tar jag tacksamt emot alla bidrag!!!

I måndags så fick jag även tag på böckerna från tv-serigen True Blood som går på svt. Serien är underbar och vampyrer är jag ju liksom insnöad på just nu så det blir till att gå i säng tidigt varje kväll och läsa lite om vampyrer, strider, mysterier och kärlek.

I söndags var jag även och såg den tredje filmen i Twilight serien (även där vampyrer) Den var ok. Boken är bättre. Men jag tror att efter tredje filmen och t om efter tredje boken så ska man sluta se eller läsa.
För den fjärde boken är lite overkill och filmen lär inte vara bättre. Den tredje boken slutar med att dom slår ihjäl lite onda vampyrer och Edward friar till sin Bella.... så ... fine... happy ending.... för i fjärde boken blir det väldigt komplicerat och för mycket drama. Men "biten" (hahah) som jag är så är det klart att jag även kommer att se fjärde filmen.

Imorgon kommer mamma hit efter en vecka i Göteborg. Då blir det ordning på torpet igen och jag har redan funderat på vad vi ska hitta på vecka 32. Både mamma och jag och sonen är lediga nästan hela veckan. Vackert så och en lagom start efter semestern!!
Kan man beställa en "O negative"??

skyldig

Jag känner mig lite skyldig som inte har bloggat nåt alls på ett bra tag. Min ursäkt heter semester och sen har faktistkt pyssel djävulen tagit mig i sina klor igen. Jag misshandlar min symaskin så till den milda grad att jag är rädd att den bara ska säcka ihop och dö för mig. Har gjort klart två dalahästar till och sytt två väskor och håller på med en pås-påse till grannen. Ni vet, en påse att ha påsar i....

Men nu är semestern slut och det är tillbaks till jobbet i morgon. Det ska faktiskt bli riktigt skönt att börja jobba igen. Men det beror nog ¨på att vi är ett härligt gäng och vi har så roligt tillsammans...
Förhoppningsvis så kommer jag igång med bloggandet också. Har ju utlovat lite bilder så jag får nog sätta mig här och sortera upp lite och uppdatera ordentligt inom kort.

Det bästa med att semestern är slut är att då närmar sig motorfestivalen och efter det kommer hösten, kylan, och varma tossor..... härligt!!!


RSS 2.0