I norr är det kallt

Igår tog hela familjen bilen och packade sig iväg till norrland. Det var en seg resa men efter en stunds shopping och hamburgar paus så kom vi slutligen fram till Dorotea. Just nu kan man tydligen inte dricka vattnet här för det är colie bakterier i det så vi har bunkrat upp med ramlösa.... och jag kan säga att jag är rätt så trött på kolsyra nu!
Har varit på en liten shopping tur nu på dagen. Handlade en ny parfym och köpt det sista till halloweenkalaset. Jag och Hillevi kom fram till att vi skulle dricka "avlopssrör" i morgon. Det är en drink som ser helvidrig ut men som faktiskt är rätt så ok! Det är ju halloween så då måste man ju göra något speciellt...
Undrar om inte jag går in lite för hårt för dom här storhelgerna.... alla vet ju att jag är en jul människa och älskar julen men nu har jag ju börjat överdriva allhelgona också juh. Har t om tagit med det elektroniska spöket som barnen ska bli skrämda av ikväll. Adam ska ju ha lite halloween party ikväll och jag har mitt i morgon. Jag har t om ruskig ringsignal nu över halloween.... för mycket??? ... troligen , men kul!!

Nu ska jag fila på min kostym och sen ska jag ät go middag med mamma. Revbenspjäll och potatisgratäng.... underbart.!!

SSEEEEsss....

Larz- Kristerz och halloween

Alltså... det här med dansbandskampen och Larz - Kristerz. Det är ju alldeles underbart att se killarna i tv på bästa sändningstid. Jag satt väldigt nervös framför tvn och tänkte att antingen blir det total flopp eller fantastisk framgång. Som tur var så blev det, det senare!! Hur roligt som helst att dom gick vidare till nästa vecka och vilket underbart samhälle man numera bor i som gör ett fantastiskt välkomnande när bandet återvände till Älvdalen på söndag kväll! Det hade aldrig hänt i den lilla skit byn som jag kommer i från...... I Älvdalen finns det mycket hjärta och stolthet.... även om det gäller ett band som både visar bröst och bringa i TV.... helt underbart!!! Jag röstar mycket på lördag. Hoppas ni gör det med!!! (och tänka sig... jag som hatar dansband!!)

Strax dags för Halloween och jag har knåpat ihop en dräkt som vanligt. Jag kommer tyvärr klä ut mig till något jag absolut varit förr men dräkten blir orginell som fan... det ska bli jätte kul. Vi ska till Maggan Haggan på fest och hon har typ bjudit en salig massa folk som jag inte ens någon gång pratat med... fast jag kommer från den lilla hålan... det ska bli JÄTTE KUL!!

Har skickat i väg julkort på framkallning.... så här ser dom ut.

Han är väl för söt min son....... mmmmm.....

Sommaren har städats bort..

Jag blir visst sämre och sämre på det här med blogg men jag gör väl ett inlägg nu då. Sommaren har städats bort nu och löven har krattats undan. Nu väntar jag på snö!!!! Gud så härligt att få ta fram vinterkläder och mysiga ragg sockor..
Jag och familjen var ute igår och rensade undan ute i trädgården. Jag gjorde ett litet vinter arrangemang på bron som möter alla gäster som kommer.... blev ganska sött.


Nu härnäst så väntar halloween och min kära Maggan ska ha halloween party med tema heaven and hell. Någon som har några ideer får gärna lämna dom i kommentarer!!! tack..

Håller också på att knåpa ihop en julkalender till Adam. Den är gjord i filt och det var ju inte helt lätt att få limmet att fästa bra. Har klippt ut alla delar och nu återstår det bara att limma och dekorera. så här ser den ut än så länge..


Blir nog bra bara den blir klar. Någon timme kvar till jag ska jobba så det är nog bäst jag sätter lite fart..... adjö..

pyssliga jag

Var visst ett tag sen jag skrev nu igen..... skitsamma. Jag har pysslat lite här några dagar eller så... försöker få ihop lite julpynt att sälja och har även gjort några skyltar till min en vän. Har inte så mycket mer att rapportera... jag orkar faktiskt inte... men ni kan få se hur pysslig jag varit... hahaha....
väldigt söta änglar...
något suddig bild... men det är en sago skylt
För hej och hå för kapten blå och blod och död åt kapten röd......

RSS 2.0