nattsudd

Jobbat natt hela veckan. Kommer hem när det är mörkt, vaknar när det är mörkt, går på jobbet när det är mörkt.....
tur att det finns sol på brustablett!


Liten blir stor

I fredags när Adam kollade på mr. Bean så frågade jag om han tyckte att filmen var bra.. han svarade mig att Mr. Bean är rolig och att han ÄGER!!!.... vilka ord det börjar komma från den här killen... han är så stor och tuff..... hjälpe mig när han blir tonåring!

I går hade vi en riktig familje dag. Först åkte vi till Mora och köpte nya stövlar till Adam och sen gick vi en sväng på dollarstore, som Adam för övrigt kallar slösa pengar affären, och sen åkte vi till Lek kompaniet som min vän Carina har startat. Det var perfekt. Vi åt lunch där och Adam lekte länge och mamma o h pappa kunde dricka kaffe i lugn och ro och läsa lite tidning. .... sen spelade Adam och jag lite spel där innan vi begav oss hem igen. Åt Tacos och lördags godis och tv spel och mys hela kvällen...... Adam är nu så insnöad på Spiderman spel och Warioland spel så han pratar om inget annat.... dags att ta bort det ett tag ......
Idag ska vi köra lite fyrhjuling och kanske åka lite skidor.....

 Adam på lekcompaniet     Stor lekställning!!



förresten... måste visa en bild på pappas nya hund. Jag tänker röva bort den från pappa vilken dag som helst.....

ber om ursäkt...

Alltså om det är någon som absolut följer denna blogg så ber jag så mycket om ursäkt för mitt urusla uppdaterande. Nu har det blivit helg igen och jag har väl inte skrivit på hela veckan. Jag jobbar kväll hela veckan och när man kommer hem så blir det helt enkelt inte av. .... förrän nu. Det är fredagsmys och Adam äter chips och ser på hans favorit Mr. Bean....
så jag passar på att skriva några rader....

Har som sagt var jobbat hela veckan och nu när det är helg så är det bara slit och släp med städning och övriga hushålls sysslor. Har tagit bort den sista julen nu och det var skönt. Ska åka till mora i morgon och se om jag kanske kan hitta några billiga gardiner... och så ska vi titta på soffa!!!! Helt otroligt!!!

Adam har återigen lyckats svälja en stålkula.... suck.... den där pojken. Jag kommer att vara grå hårig innan han ens blir tonåring. Förra gången han svalde en sån så sa dock läkaren att kulan är ju rund och ganska tung så den kommer nog ut den vanliga vägen....får väl återigen vänta på ett plums i toastolen. Se om han pruttar ut någon silver skatt... hahaha...

näääääääää... mr Bean börjar faktiskt dra mer och mer nu så jag får nog lov att bänka mig vid tvn....svejs..


sommar och cab väder känns väldigt långt borta just nu...................... o ja..


Man har det bra...

Hela helgen sprang förbi och inget vettigt blev gjort. Jag var till Borlänge i lördags och hälsade på min lilla Tin och hennes familj. Kul att få träffas. Det blir väldigt sällan men jag håller kärt i dom tillfällen jag får. Tvillingarna fyller år i Mars så jag passade på att köpa födelesedags presenter till dom nu ifall jag inte hinner se dom.... så sällan blir det... stackars mig och Tin....

Senare på lördag kväll kom Jonna och Per förbi på en drink och lite spel. Per fick ju lov att prova vårt wii och det gillade han nog... och Jonny blev som en liten unge... han spelade och visade Per som aldrig förr... och jag och jonna fick chans att bara surra... så härligt det kan bli en lördag!

mmmmmmeeeeeennnnnnnnn.....migränen härjar vilt idag och jag ska inte bli långvarig vid datorn. Det sticker i ögonen och jag har hållit mig i konstant nersläckta rum hela dagen. Jag ska gå ner och spela lite med min son innan han ska i säng... sen ska jag testa mitt nya sällskaps spel... och hoppas på att Linda vill det med!

anna.....släcker ner..

vaxpropp

Jag har varit utom mig av irritation och helt galen och besatt vid mina öron ett par dagar. Jag fick stora vaxproppen i båda öronen för ett par dagar sen och mitt liv har varit smått kaotiskt sen dess. Har gapat och vridit på käkarna för att öronen ska knäcka till och hörseln kommit tillbaka. Det har bara resulterat i träningsvärk i munnen. Jag har hållit för näsan och försökt blåsa ut min vaxpropp. Inte det har hjälpt heller. Luften sipprar ut från ögonen och munnen i stället....igår använde jag revaxör! gode gud prisa läkemedel! Proppen släppte och när jag spolade ur örat så syntes det resultat. Inte konstigt att man inte hör något... men nu är det löst!

Har jobbat hela helgen och ska fortsätta jobba några dagar till....ledig till helgen. Hade varit skoj med fest men nu har ju alla beslutat sig för att åka till Sälen. Den glädjen förstår ju inte jag som varken kan åka skidor eller bräda. Jag önskar att jag kunde men lederna i fötterna säger ifrån. Känns trist eftersom jag jämt åkt skidor men..... vad göra??
Jonna ska inte heller till Sälen.....av andra anledningar! hahahahahhahaha.......

gårdagens svordom: åhhh, fy fan, Stina. Kolla vad som kom ur mitt öra!

gårdagens antal chokladbitar: en hel chokladtomte!

gårdagens roligaste: Stinas överdrivna glädje för allt

gårdagens sämsta: fortfarande propp kvar i vänster öra

gårdagens bloggare: var inte jag i alla fall

gårdagens kram: går till linda igen

gårdagens skratt: går till jonna igen för att hon är så duktig på att baka..

dagens Anna loggar ut....

jag erkänner

Jag har alltid slagit ett slag för vintern.... en galen norrlänning som jag är så älskar jag snö... men inte kyla så jag erkänner: vintern får gärna ta slut fort om det ska fortsätta vara så här kallt. Ingen trivs i sån kyla, inte ens norrlänningar. Om dom nu inte har en flaska jäger i strupen och glömt bort att vit snö är kall och ligger avsmällda på någon skoterled och tycker att vintern är hipp... ner med tempen så får Kung Bore stanna ett tag till!!

Denna veckan verkar gå lite upp och ner. Från att ha jättemycket energi till att ha mindre energi. Har lust med allt och sen inte lust med något. Just nu letar jag febrilt efter en passande 50 års present till mannen jag älskar att hata .... eller hatar att jag älskar (läs gillar) Jag tänker inte vara snäll på något vis för det passar inte vår relation. Vi gillar att dissa varann rejält. Jag vet inte hur många gånger han gett mig sparken från mina viktiga uppdrag. Ja jag vet, ni hajjar inte ett skit om det där. Det gör inget.,,... Har kollat på en mankini som jag funderar på att köpa. Det hade ju passat honom alldeles utmärkt.... det värsta är att han alldeles säkert skulle ta på sig den. Tror du inte Pilla????

dagens svordom: Jäklar annaka! (sa jag för första gången i mitt liv idag, vet itne ens var det kom ifrån)

dagens antal chokladbitar: 4 och fler finns det!

dagens roligaste; läste i tidningen om en stackare i usa som fastnade i skidliften och blev hängandes naken från midjan och ner ett tag innan han fick hjälp.... hahahaha...

dagens sämsta: elaka djävla svin till karlar som har så lite stake i sig att inte ens en viagra skulle få dom att likna en man!!!!

dagens bloggare: Maggan som har otroligt mycket tid över just nu... puss och krya på sig

dagens kram: går till Linda...hon förtjänar en sån varje dag egentligen....

dagens skratt: går till Jonna .... för hon är Jonna

dagens Anna loggar ut......

drabbad av latmasken

Ja nu när alla jul dagar och ledigheter är över så har jag så svårt att komma igång med allt som borde göras. Jag drar mig verkligen för att sätta i gång några nya projekt och skjuter upp det mesta jag kan. Som tur var så är inte min sambo smittad av latmasken så han håller ställningarn fint medan jag latar mig. Ska väl kurera mig från denna sjuka så fort som möjligt.... men orkar inte idag... hahaha...

Hemma igen efter julfirande med familj och vänner. Skönt att vara i norr, lika skönt att åka hem igen. Men det dröjer väl inte förrän jag bankar på mammas dörr igen. Fast nu får dorotea vänta några månader tror jag. Ska väl hålla mig i dalarna ett tag. Skolan börjar för Adam på torsdag igen så efter helgen kanske det mesta återgår till det normala.

Hade varit dags för en fest känner jag..... .....hmmm...

RSS 2.0