jag erkänner

Jag har alltid slagit ett slag för vintern.... en galen norrlänning som jag är så älskar jag snö... men inte kyla så jag erkänner: vintern får gärna ta slut fort om det ska fortsätta vara så här kallt. Ingen trivs i sån kyla, inte ens norrlänningar. Om dom nu inte har en flaska jäger i strupen och glömt bort att vit snö är kall och ligger avsmällda på någon skoterled och tycker att vintern är hipp... ner med tempen så får Kung Bore stanna ett tag till!!

Denna veckan verkar gå lite upp och ner. Från att ha jättemycket energi till att ha mindre energi. Har lust med allt och sen inte lust med något. Just nu letar jag febrilt efter en passande 50 års present till mannen jag älskar att hata .... eller hatar att jag älskar (läs gillar) Jag tänker inte vara snäll på något vis för det passar inte vår relation. Vi gillar att dissa varann rejält. Jag vet inte hur många gånger han gett mig sparken från mina viktiga uppdrag. Ja jag vet, ni hajjar inte ett skit om det där. Det gör inget.,,... Har kollat på en mankini som jag funderar på att köpa. Det hade ju passat honom alldeles utmärkt.... det värsta är att han alldeles säkert skulle ta på sig den. Tror du inte Pilla????

dagens svordom: Jäklar annaka! (sa jag för första gången i mitt liv idag, vet itne ens var det kom ifrån)

dagens antal chokladbitar: 4 och fler finns det!

dagens roligaste; läste i tidningen om en stackare i usa som fastnade i skidliften och blev hängandes naken från midjan och ner ett tag innan han fick hjälp.... hahahaha...

dagens sämsta: elaka djävla svin till karlar som har så lite stake i sig att inte ens en viagra skulle få dom att likna en man!!!!

dagens bloggare: Maggan som har otroligt mycket tid över just nu... puss och krya på sig

dagens kram: går till Linda...hon förtjänar en sån varje dag egentligen....

dagens skratt: går till Jonna .... för hon är Jonna

dagens Anna loggar ut......

Kommentarer
Postat av: Maggan

Den tiden gick fort överm har jobbat mer eller mindre hela veckan, men jag är ia f på bättringsvägen! Pussar å hångel!

2009-01-10 @ 19:12:18
URL: http://mims1.blogg.se/
Postat av: Pilla

Klart han skulle ha på sig den... men huuuu vill inte uppleva det :)

2009-01-14 @ 10:34:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0