Så mycket glädje

Idag har det verkligen varit hett ute och jag kände mig som en svettapa när jag vaknade efter bara 4 timmars sömn idag. Det gick inte att sova i den där värmen. Jag kröp ner och ut på altanen och slumrade i soffan ett tag. Som tur var så fläktade det ju lite idag och det var så skönt....

Min kära mor är på besök just nu och det innebär i princip att jag har semester.... jo, det är sant! Min mamma kan absolut inte bara sitta still och göra inget så ni kan ju tänka er. Disken blir diskad utan min hjälp, tvätten är redan på tork precis när jag kommer på att jag ska tvätta och kära lilla mor har t om krypit runt i mina rabatter och rensat och fejat. Och det syns på min trädgård ska jag säga er.... det ser faktiskt ut som en trädgård!
Hon är helt makalös min mor och jag är väldigt glad att jag har henne.

Eftersom värmen klättrade rejält idag och sonen har tjatat om att ta fram poolen hur länge som helst nu så kände jag mig ju manad att ta tag i saken. Jag skurade ur poolen och vi fyllde på med svenskt iskallt vatten som typ aldrig blir varmt och sen badade Adam resten av den dagen..... in och ur poolen...om och om igen... älskade barn så lätt han var att roa idag!Han badade och skrattade och var så nöjd och det kändes riktigt som sommaren äntligen var här...
Sen utvecklade Adam det här konceptet med pool lite...

Som ni ser så är en pool en pool oavsett storlek!

Mammas <3


Soliga sommar

Och som på beställning så tittar solen fram igen och värmer oss.... underbart.... om det inte var för att man just denna vecka ligger och sover på dagtid och är vaken på natten.... men jag har inte hjärta att sova så länge när det är så skönt väder. Och förresten så kan man väl inte sova bort livet???

Gårdagen gjorde jag inte många knop.Vi började måla lite bräder och ska brädslå klart huset. Mamma är fortfarande på besök och då får jag helt plötsligt så lite att göra. Mamma som inte tycker om att sitta still fixar det mesta på hemmaplan just nu.. vad skönt om hon kunde stanna för evigt...hahaha..

Näääää... nu ska jag knyta mig en stund så jag sen orkar upp och titta på solen....


Sonen är 9 år nu

Så kom dagen som Adam väntat och väntat på. När vi hade sjungt oss uppför hela trappen på morgonen med fika och paket så väntar Adam på oss i sängen och utbrister: Äntligen kommer ni!!!
Sen gick dagen i ett.... Kalas på kalas och paket efter paket... och på kvällen hade jag en lycklig son som gick i säng med ett flin på läpparna.

Idag höll vi på att prata om ifall han skulle gå till doktorn och visa upp sitt knä som han tyckte hade svällt upp. Han kom fram till att han inte ville gå till doktorn för då kanske han var tvungen att operera. Jag frågade honom om han verkligen trodde att det skulle vara så farligt då??..... Adam ger mig en väldigt speciell blick- typ "du fattar ju ingenting mamma" blick och säger sen:
- Men Herre gud mamma, har du inte läst om dom senaste undersökningarna? Det är ju inte alls så säkert att gå till doktorn längre enligt tidningarna!

Förstå nu detta, det där var ordagrant vad han sa!!! Var kom den här debattgalningen ifrån?? Är det nån gen som helst plötsligt utvecklas när man fyller 9????

Jag kúnde ju såklart inte ta hela diskussionen på allvar längre utan hällde upp en ny kopp kaffe och gav honom en- "jag fattar ingenting, min son" blick och sommardagen fortsatte utan andra funderingar......Plötsligt--

När man minst anar det så dyker tillfällena upp.... dom där stunderna som överraskar en och gör att man bränner av ett stort flin det sista man gör innan man somnar. Jag hade en sån dag för ett tag sen...
Stina hade en överraskning och passade mig med hökögon tills jag inte fanns inom synhåll...och då skyndade hon sig att placera detta sadelskydd på min cykel!


Är den inte underbart rolig! Det gjorde min dag... så lättroad är jag!!

Men suck...

Jag är förmodligen världens sämsta kompis och ännu sämre partner....
Jag stressar runt i min lilla värld och får utbrott överallt.
Jag ringer inte mina vänner... inte ens dom som bor ett stenkast bort..
jag är totalt antisocial, egotrippad och icke vänligt inställd....

Men jag kan bara be om ursäkt och hoppas att ni förstår
Jag städar och putsar och gnor och klockan går
Jag ska ställa undan min sop och borste någon dag
och sätta mig ner och ringa en vän ett slag
Men just nu är jag stressad och har inte någon rast
Jag ser fram emot lite ledig tid mitt i alla denna hast.
Så om nu ursäktar mig och återkommer en annan dag
så kanske vi kan fnittra med lite sol och vin ett slag!


få se nu...

Nu ska vi se....
stress? check!
panik? check!
lösning?? kaffe och en cigg!!

Jag tycker jag har sprungit omkring nu i flera veckor som en tok. Jag städar, jobbar, tvättar, plockar, diskar,moppar och så vidare... och ändå syns det ingen skillnad alls!!!
Va fan...
Jag tänker inte dra på mig nån stress för då vet jag hur det slutar så det låter vi bli. Listor är en bra sak har jag kommit på.... veckans lista består bara av två saker.... plantera och städa ute och tvätta megatvätten.
Allt annat får liksom ligga till sig lite till så det så.......
för det sista jag tänker göra i sommar är att ligga på soffan och skaka som ett asplöv!

Det tar vi lite kaffe på !!!!
Ha en trevlig dag alla...


Jonna fyller år

Idag är det Jonnas dag och hon blir ett år närmare 30... muhahahahah.,...

Och jag har inte alls hunnit med henne idag och inte såg det egentligen ut som om jag hade en sportslig chans heller för att vara ärlig. Men det som är bra är att jag kan fira henne i morgon så då blir det som att fylla år en gång till och det är väl aldrig fel???

Men Grattis kära Jonna!!!
Jag lovar jag ska återgälda dig bara jag hinner...


<3Där är han,den stora kärleken i mitt liv... och han fyller snart 9 år!!
Denna livliga person med ett ständigt bus i sina ögon blir bara större och större för varje dag och jag vill stanna tiden, bara en liten stund. Planerna för en toppen sommar är igång och jag hoppas att vi kommer att få njuta varje dag av nåt som glädjer oss. Så tills sommaren kommer så stannar jag i den här bilden.....


lång ledigt och sol

Har långledigt denna vecka och det är så underbart skönt! Igår spenderade vi kvällen med fam. Andersson-Frost och vi har nog konstaterat att vi borde träffas lite oftare. Knappt man kommer ihåg hur dom såg ut.... men jag har ju inte mycket till socialt liv ändå så jag får väl vara glad för det lilla... eller ändra på det kanske!!!

Idag har jag varit ute i trädgården hela dagen och bara gottat mig i solen. Har såklart bränt mig en hel del men vad gör man inte för att ladda batterierna med solsken??

Ikväll blir det grill och kanske möjligen en cider.... men sen är det säng för man ska upp med tuppen och ta på sig lite extra timmar...


RSS 2.0